» Konu: Sapkının Sınırlı Etkisi

Bu konu 15. sure, 39-50. ayetler aralığını kapsar (12 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleDedi ki: 'Rabbim, beni yoldan çıkarttığın için, onları yeryüzünde ayartıp topluca saptıracağım.' (15:39) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Kendilerini sadece sana adayanlar hariç.' (15:40) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDedi ki: 'İşte benim değişmez yasam budur.' (15:41) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Elbette, sadece bana kulluk edenlere karşı bir gücün yoktur. Ancak sana uyan sapıklara gücün yeter.' (15:42) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Cehennem hepsinin buluşma yeridir.' (15:43) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Onun yedi kapısı vardır ve her bir kapı için onlardan belli bir pay vardır.' (15:44) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleErdemliler ise bahçeler ve pınarlar içindedir. (15:45) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOraya barış ve güvenlik içinde girin. (15:46) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleGöğüslerindeki kıskançlığı kaldırırız; kardeşçe karşılıklı yerleştirilmiş koltuklar üzerindedirler. (15:47) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOrada onlara hiç bir yorgunluk dokunmaz ve oradan da çıkarılacak değillerdir. (15:48) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleKullarıma haber ver ki ben Bağışlayıcıyım, Rahimim. (15:49) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleVe azabım da çok acı bir azaptır. (15:50) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE|
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.