» Konu: Firavun Musa'yı Alaya Alıyor

Bu konu 28. sure, 38-42. ayetler aralığını kapsar (5 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleFiravun, 'Ey ileri gelenler, ben sizin için benden daha iyi bir tanrı bilmiyorum. Haman, benim için balçığın üzerinde ateş yakarak tuğla hazırla ve Musa'nın tanrısına ulaşabilmem için bir kule yap. Ben onun yalancı olduğuna inanıyorum,' dedi. (28:38) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleO ve ordusu yeryüzünde haksız yere büyüklendi ve bize dönmeyeceklerini sandılar. (28:39) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOnları ve ordusunu yakalayıp denize attık. Zalimlerin sonunun nasıl olduğuna dikkat et. (28:40) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOnları, ateşe çağıran önderler kıldık; diriliş gününde de yardım görmezler. (28:41) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleBu dünyada onları lanetle yaftaladık, diriliş gününde de aşağılanacaklardır. (28:42) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.