» Konu: Musa

Bu konu 26. sure, 10-17. ayetler aralığını kapsar (8 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleBir zamanlar Rabbin Musa'ya seslenmişti: 'O zalim topluma git.' (26:10) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Firavun'un halkına; dinleyip düzelmiyecekler mi?' (26:11) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDedi ki, 'Rabbim, onların beni yalanlamalarından korkuyorum.' (26:12) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Göğsüm daralıyor, dilim açılmıyor; kardeşim Harun'u gönder.' (26:13) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Ayrıca, onların yanında suçlu biriyim. Korkarım ki beni öldürsünler.' (26:14) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDedi ki, 'Hayır, siz ikiniz ayetler (vahiy ve mucizeler) imizle gidin. Biz sizinle birlikteyiz; dinliyoruz.' (26:15) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'İkiniz Firavun'a varıp deyin ki, 'Biz evrenlerin Rabbinin elçileriyiz.' ' (26:16) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle' 'İsrail oğullarını bizimle birlikte gönder.' ' (26:17) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE|
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.