» Konu: Peygamberler ve Veliler Ölüdürler

Bu konu 25. sure, 55-59. ayetler aralığını kapsar (5 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleALLAH'ın yanısıra kendilerine ne yarar ve ne de zarar veremiyenlere de kulluk ediyorlar. İnkarcı kimse Rabbine karşı çıkandır. (25:55) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleBiz seni bir müjdeleyici ve uyarıcı olmaktan başka bir görevle göndermedik. (25:56) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDe ki, 'Ben görevime karşılık sizden herhangi bir ücret istemiyorum. Sadece, Rabbine ulaşacak yolu arayanlar olmanızı istiyorum.' (25:57) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleÖlümsüz ve Diri olana güven; O'nu överek yücelt. Kullarının günahlarını, O'nun bilmesi yeter. (25:58) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleO ki gökleri, yeri ve aralarındakileri altı günde yarattı ve sonra tüm otoritesini kurdu. Rahman'dır; O'nu iyi bilenlere sor. (25:59) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE|
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.