» Konu: Tüm Halklara

Bu konu 21. sure, 107-112. ayetler aralığını kapsar (6 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleBiz seni tüm halklara bir rahmet olarak gönderdik (21:107) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDe ki, 'Sizin tanrınızın bir tek tanrı olduğu bana vahyediliyor. Artık teslim olacak mısınız?' (21:108) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleEğer yüz çevirirlerse de ki, 'Size yeterli ölçüde bildirdim. Size söz verilen şeyin yakın mı, yoksa uzak mı olduğunu bilmem.' (21:109) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'O, açıklanan sözü de bilir, gizlediklerinizi de bilir.' (21:110) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Hiç bilmiyorum; belki sizin için bir test ve belli bir süreye kadar bir hoşlanma vesilesi olur.' (21:111) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDe ki, 'Rabbim, hükmünü gerçekleştir. Sizin yakıştırdıklarınıza karşı sadece Rahman olan Rabbimizden yardım istenir.' (21:112) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE|
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.